Global HP Charcoal tummennuskalvo
Global HP Charcoal kalvon sävytGlobal aurinkokalvorullaGlobal HP Charcoal 50%Global HP Charcoal 50%

Global HP Charcoal – Metallisoitu tummennuskalvo

Alkaen: 20,00

Metallisoitu Globalin tummennuskalvo, joka on paitsi optisesti huippuluokkaa, myös torjuu lämpösäteilyä erittäin tehokkaasti. Kalvon antistaattisuus auttaa välttämään pölyä, joka voisi aiheuttaa ilmakuplia.

10 vuoden takuu

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot:/

Global HP Charcoal kalvot ovat läpivärjättyjä ns. ”color stable” kalvoja, joten niiden väri ei muutu ajansaatossa. Myönnämme materiaalille 10 vuoden takuun, mutta kalvo on suunniteltu kestämään koko eliniän.

Autojen lisäksi HP Charcoal on hyvän lämpösäteilyn torjunnan ansiosta hyvä valinta myös tasolasikohteisiin, kuten kodin- ja parvekkeen-, sekä toimistojen ikkunoihin.

Kalvon metallisointi tehostaa lämpösäteilyn torjuntaa, mutta ei häiritse signaaleja. Sarjan tummin 5% tummennuskalvo torjuu 61% kaikesta aurinkoenergiasta (TSER) ja hieman vaaleampi 20% kalvo myös yli 50%.

 

Global on ainoa tummennuskalvojen valmistaja, joka valmistaa kalvonsa kokonaan itse liimapinnasta alkaen. Kokonaan yhtiön kontrolloima prosessi ja kustannuksiin keskittyminen mahdollistavat tinkimättömän laadun järkevällä hinnalla.

 

Linkit

Sävy

5%, 20%, 30%, 50%

Saatat myös pitää...

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).

Cookie Box Settings