✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

Global HP Charcoal – Metallisoitu auringonsuojakalvo

Alkaen 20,00

  sis. ALV 24%

Keskipaksu Global HP auringonsuojakalvo torjuu lämpösäteilyä tehokkaasti heijastamalla sitä näkymättömän metallikerroksensa avulla. Kalvon antistaattisuus auttaa välttämään pölyä, joka voi aiheuttaa ilmakuplia asennuksen aikana.

✓ Erinomainen muotoutuvuus
✓ Ei häiritse GPS-signaaleja

10 vuoden takuu

 

Kuvaus

Global HP Charcoal kalvot ovat läpivärjättyjä ns. “color stable” tummennuskalvoja, joten niiden väri ei muutu ajansaatossa. Myönnämme materiaalille 10 vuoden takuun, mutta kalvo on suunniteltu kestämään koko eliniän.

Autojen lisäksi HP Charcoal on hyvän lämpösäteilyn torjunnan ansiosta hyvä valinta myös tasolasikohteisiin, kuten kodin- ja parvekkeen-, sekä toimistojen ikkunoihin.

Kalvon metallisointi tehostaa lämpösäteilyn torjuntaa, mutta ei häiritse signaaleja. Sarjan tummin 5% tummennuskalvo torjuu 61% kaikesta aurinkoenergiasta (TSER) ja hieman vaaleampi 20% kalvo myös yli 50%.

 

Global on ainoa tummennuskalvojen valmistaja, joka valmistaa kalvonsa kokonaan itse liimapinnasta alkaen. Kokonaan yhtiön kontrolloima prosessi ja kustannuksiin keskittyminen mahdollistavat tinkimättömän laadun järkevällä hinnalla.

 

Linkit

Lisätiedot

Sävy

5%, 20%, 30%, 50%