Global HP Charcoal tummennuskalvo
Global HP Charcoal kalvon sävytGlobal aurinkokalvorullaGlobal HP Charcoal 50%Global HP Charcoal 50%Global HPC 20% tummennuskalvoGlobal auringonsuojakalvoGlobal HP 20% ikkunakalvoGlobal HPC 20% — SAT-CarsGlobal 35% ja 50% — SAT-Cars

Global HP Charcoal – Metallisoitu auringonsuojakalvo

Alkaen: 20,00

  sis. ALV 24%

Keskipaksu Global HP auringonsuojakalvo torjuu lämpösäteilyä tehokkaasti heijastamalla sitä näkymättömän metallikerroksensa avulla. Kalvon antistaattisuus auttaa välttämään pölyä, joka voi aiheuttaa ilmakuplia asennuksen aikana.

✓ Erinomainen muotoutuvuus
✓ Ei häiritse GPS-signaaleja

10 vuoden takuu

Global HP Charcoal kalvot ovat läpivärjättyjä ns. ”color stable” tummennuskalvoja, joten niiden väri ei muutu ajansaatossa. Myönnämme materiaalille 10 vuoden takuun, mutta kalvo on suunniteltu kestämään koko eliniän.

Autojen lisäksi HP Charcoal on hyvän lämpösäteilyn torjunnan ansiosta hyvä valinta myös tasolasikohteisiin, kuten kodin- ja parvekkeen-, sekä toimistojen ikkunoihin.

Kalvon metallisointi tehostaa lämpösäteilyn torjuntaa, mutta ei häiritse signaaleja. Sarjan tummin 5% tummennuskalvo torjuu 61% kaikesta aurinkoenergiasta (TSER) ja hieman vaaleampi 20% kalvo myös yli 50%.

 

Global on ainoa tummennuskalvojen valmistaja, joka valmistaa kalvonsa kokonaan itse liimapinnasta alkaen. Kokonaan yhtiön kontrolloima prosessi ja kustannuksiin keskittyminen mahdollistavat tinkimättömän laadun järkevällä hinnalla.

 

Linkit

Sävy

5%, 20%, 30%, 50%

Saatat myös pitää...

Global QDP Ceramic auringonsuojakalvo
Perustuu 0 arvosteluun
Valitse vaihtoehdoista
llumar tummennuskalvo
Perustuu 0 arvosteluun
Valitse vaihtoehdoista
Oracal CA tummennuskalvo
Perustuu 0 arvosteluun
Valitse vaihtoehdoista
3m ikkunan tummennuskalvo
Perustuu 0 arvosteluun
Valitse vaihtoehdoista

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tuotteet