✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

Llumar ATR – Metallisoitu hybriditummennuskalvo

Alkaen 32,00

  sis. ALV 24%

Huippulaadukas metallisoitu hybridikalvo, joka viilentää tehokkaasti autoa. Torjuu jopa 61% kaikesta aurinkoenergiasta ja yli 99% uv-säteilystä. Ei enää hikoilua tai ilmastoinnin huudattamista!

Llumar ATR-tummennuskalvossa on 3-kerroksinen rakenne ja naarmuuntumaton pintakerros.

10 vuoden takuu!

Out of stock
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
 

Kuvaus

Llumar ATR-tummennuskalvot ovat alansa huippua. 3-kerroksisen metallisoidun rakenteensa ansiosta tämä tummennuskalvo torjuu todella tehokkaasta lämpösäteilyä, jopa 61% totaalisesta aurinkoenergiasta. UV-säteilystä ATR-ikkunakalvo torjuu yli 99%.

Tämä ikkunakalvo ei estä nykyaikaisten kännyköiden kuulumista autossa, sillä kyseessä on hybridikalvo, jossa on normaalia metallisoitua kalvoa ohuempi metallikerros. Metallikerroksen lisäksi kalvossa on myös polyesterikerros torjumassa auringon säteilyä.

Kalvossa on naarmuuntumaton pintakerros ja 10 vuoden tuotetakuu mm. haalistumista ja kuplimista varten!

Llumar ATR sopii myös kodin, toimiston tai muun kiinteistön ikkunakalvoksi. Muista, että tämä ikkunakalvo asennetaan ikkunan sisäpinnalle.

Llumar ATR-autokalvo on saatavilla 5%, 20%, 35% ja 50% sävyisenä.

 

Llumar brändinä

Llumar-brändi vakiintui Yhdysvaltojen markkinoilla vuonna 1977 ja laajeni globaaleille markkinoille vuonna 2001. Llumarin kalvot ovat premium-tasoa, ja brändin tärkeimpiin arvoihin kuuluukin laatuun sitoutuminen.

 

Linkit

Lisätiedot

Mitat1 × 0,5 m (metri)
Sävy

5%, 20%, 35%, 50%