✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

SkyFol Shark HP Pro – Metallisoitu tummennuskalvo

Alkaen 24,00

  sis. ALV 24%

SkyFol Shark HP Pro on ammattilaisen valinta. Keskipaksun tummennuskalvon erinomainen kutistuvuus ja tarttuvuus tekevät asennuksesta nopeaa ja tehokasta. Lisäksi kalvo on pitkäkestoinen ja torjuu hyvin lämpösäteilyä näkymättömän metallisoinnin ansiosta.

✓ Tarttuu hyvin myös takalasin lämmitinrautojen ympärille
✓ Erinomainen muotoutuvuus
✓ Ei häiritse GPS-signaaleja

10 vuoden takuu

 

Kuvaus

Ammattilaisen valinta — asennettavuus ratkaisee

SkyFol Shark HP Pro on erinomainen valinta ammattimaisen lasien tummentajan peruskalvoksi. Kalvo tarttuu hyvin myös lämmitinrautojen ympärille ja muihin hankaliin kohteisiin, joissa monilla muilla tummennuskalvoilla voisi olla ongelmia lopullisen tarttumisen kanssa. Huono tarttuvuus voikin pitkittää merkittävästi asennusprosessia. Ensiluokkainen tarttuvuus ja kutistuvuus ovat syynä siihen, miksi lukuisat asentamot ympäri Eurooppaa luottavat SkyFol Shark HP Pro tummennuskalvoon.

Shark HP Pro tummennuskalvo ei ole pelkästään helppo asennettava, vaan se on myös 4. sukupolven väriaineilla toteutetun läpivärjäyksensä ansiosta pitkäkestoinen (color stable), sekä heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä metallisointinsa ansiosta. Lisäksi se suodattaa yli 99% UV-säteilystä.

Ei häiritse signaaleja

Nykyaikainen metallisointi ei häiritse signaaleja (esim. GPS) — voit siis olla huoleti, sillä puhelimet ja radiot toimivat täysin normaalisti myös Shark HP Pron asentamisen jälkeen.

Keskitason lämpösäteilyntorjunta — sopii ajoneuvojen lisäksi myös kodin ikkunoihin

Shark HP Pro torjuu lämpösäteilyä tehokkaasti verrattuna tavallisiin värjättyihin tummennuskalvoihin, sillä Shark HP Pro on värjäyksen lisäksi myös metallisoitu, minkä ansiosta se pystyy lämpösäteilyn imeyttämisen lisäksi myös heijastamaan sitä suoraan ulospäin ikkunasta. Tämän ominaisuuden ansiosta se sopii ajoneuvojen lasien lisäksi myös pieniin tasolaseihin, kuten kodin ikkunoihin tai parvekkeen laseihin. Metallisoituna kalvona se pystyy estämään hyvin lämmön kertymistä myös tuulettomissa olosuhteissa. Shark HP Pro asennetaan lasin sisäpinnalle, joten sitä ei suositella rikkoutumisvaaran vuoksi yli 4 neliömetrin kokoisiin laseihin, jotka ovat monikerroslaseja (lämpölaseja).

Sävyt: 5%, 15%, 35% ja 50%

Alla havainnollistava tietokonekuva kalvo eri tummuuksista (VLT). Kaikki sarjan kalvot ovat perinteisiä hiilen sävyjä.

Tummuustaulukko — SkyFol HP Pro auringonsuojakalvo

Linkit

Lisätiedot

Sävy

5%, 15%, 35%, 50%