✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

Skyfol BabyGuard Boost 15% — PPF-auringonsuojakalvo

Alkaen 162,00

  sis. ALV 24%

BabyGuard Boost mahdollistaa auton takalasin tummentamisen alle 15 minuutissa — oli kyseessä sitten mikä tahansa auto, esim. Tesla Model 3 tai VW Golf Hatchback.

BabyGuard Boost asennetaan lasin ulkopinnalle kuten PPF-kalvo (ilman lämpöä), mikä mahdollistaa sen erittäin nopean asennettavuuden. Koska kalvo asennetaan ulkopinnalle, vältytään sisäpinnalle asennettavien tummennuskalvojen ikuisuusongelmilta, kuten harmailta pistematriiseilta ja mahdolliselta lämmitinrautojen irtoamiselta kalvon irrottamisen yhteydessä.

✓ Asennus alle 15 minuutissa
✓ Ei harmaita pistematriiseja
✓ Ei riskiä lämmitinrautojen irtoamiselle
✓ Sävytetty vastaamaan Skyfol BabyGuard sarjan tummennuskalvoja

 

Kuvaus


 

Model 3 takalasin tummennus alle vartissa? Onnistuu!

Skyfol BBG Boost on täysin uudenlainen tummennuskalvo. Se tarjoaa tehokkaamman ratkaisun autojen takalasien tummentamiseen — BBG Boost asennetaan kuten PPF-kalvo lasin ulkopinnalle ilman kuumailmapuhallinta. Tämän ansiosta voit tummentaa erittäin hankalat takalasit (esim. Tesla Model 3, VW Golf Hatchback tai Porsche 944), jotka aiemmin ovat saattaneet viedä jopa useita tunteja, alle 15 minuutissa.

Haluatko välttyä harmailta pistematriiseilta?

Ulkopinnalle asennettava tummennuskalvo ei ainoastaan helpota asennusta. Se myös mahdollistaa täydellisen tyylikkään ilmeen takalasille, sillä keraaminen pistematriisi ei jää harmaaksi, kuten tavallisella tummennuskalvolla asennettaessa.

Älä riko takalasin lämmitinrautoja. Valitse sen sijaan BBG Boost

Tummennuskalvojen vahva liima aiheuttaa riskin takalasin lämmitinrautojen irtoamiselle, kun lasin sisäpinnalle asennettu kalvo aikanaan otetaan irti. Vaikka irrotusprosessi tehtäisiin parhaiden oppien mukaan, on silti aina olemassa riski lämmitinrautojen irotamiselle. BBG Boost asennetaan lasin ulkopinnalle, joten se ei aiheuta minkään asteista riskiä lämmitinrautojen irtoamiselle.

BabyGuard Boost torjuu erittäin tehokkaasti lämpösäteilyä — tule vaikka paikan päälle toteamaan

BabyGuard Boost 15% kalvo on varustettu 92% infrapunasäteilyntorjunnalla. Käytännössä siis lähes kaikki lämpösäteily pysähtyy kalvoon, mikä onkin moninkertaisesti enemmän kuin keskivertotummennuskalvolla. Meiltä löytyy Tampereen liikkeestä testauslaitteet kalvojen säteilyntorjuntakyvylle, joten voit tulla myös paikan päälle todentamaan BBG Boostin ylivoimaisen lämpösäteilyntorjuntakyvyn.

Sopii myös pleksille ja polykarbonaatille — täydellinen valinta koppimönkijään

Koppimönkijöiden, eli ns. nuorisotraktorien lasit ovat tyypillisesti pleksiä, mikä luo ongelman lasien tummentamiseen, sillä tavalliset tummennuskalvot eivät pysy kiinni pleksissä. Tämä johtuu siitä, että pleksi vapauttaa lävitseen kaasuja, jotka saavat kalvon kuplimaan ja lopulta irtoamaan. BabyGuard boost kalvo on kuitenkin valmistettu erilaisesta materiaalista kuin tavalliset tummennuskalvot, jonka ansiosta se toimii ongelmitta myös pleksilasien tummentamiseen.

Tekniset tiedot

Tuotteen tekniset tiedot löydät tästä PDF-tiedostosta.

Lisätiedot

KOKO

152cm x 1m, 152cm x 2m, 152cm x 3m, 152cm x 4m, 152cm x 5m, 152cm x 6m, 152cm x 7m, 152cm x 8m, 152cm x 9m, 152cm x 10m, 152cm x 15m