HEXIS Smoke ajovalokalvo
vaalean harmaa ajovalokalvomusta lamppukalvokeltainen ajovalokalvo

HEXIS ajovalokalvot / 4 eri väriä

Alkaen: 22,00

  sis. ALV 24%

Todella laadukas läpikuultava HEXIKSEN lamppukalvo, joka voidaan asentaa auton ajovaloihin tai kromiosiin. Suojaa auton umpioita naarmuilta. Helppo asentaa ja irrottaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Nämä 80 mikronin paksuiset läpikuultavat kalvot soveltuvat sekä ajovalojen, että kromiosien teippaamiseen. Tämä ajovalokalvo taipuu hyvin todella kaareviinkin muotoihin, ja lähtee irti ilman suurempia liimajämiä.

Kalvossa on pysyvä liuotinpohjainen liima.

Rulla koko 5 metriä. Toimitamme < 5 metrin tilauksen aina yhtenä rullana. Mikäli siis haluat tilata kolmen metrin rullan, valitse koko valikosta kolme kertaa metrin pätkä.

Ohjeet ajovalokalvon asentamiseen

Ajovalokalvot asennetaan kuivana ilman asennusnesteitä, eli samaan tapaan kuin yliteipit. Lamppukalvot venyvät, eivätkä kutistu kuten tummennuskalvot. Auton lamppukalvot venyvät hieman käsin venyttämällä, mutta ne saa venymään huomattavasti enemmän kuumailmapuhaltimen/hiustenkuivaajan avulla.

Alla lista asennuksen työvaiheista:

  1. Puhdista ajovaloumpio ja sen ympärillä olevat alueet huolellisesti. Koko auton pesukaan ei ole huono idea. Vältä kuitenkin vahaa sisältäviä autoshampoita ja muita pesuaineita, jotka saattavat jättää jäämiä jälkeensä.
  2. Asenna kalvo lastan avulla venyttäen. Aloita reunasta ja etene kohti vastakkaista reunaa. Mikäli umpio on kovin kaareva, kannattaa venytyksessä käyttää lastan sijaan mieluummin käsivoimia ja kuumailmapuhallinta.
  3. Lastaa kalvo lopuksi huolellisesti, jotta se tarttuu varmasti kunnolla.
  4. Leikkaa reunat terävällä katkoteräveitsellä. Paina reunat kiinni umpioon ja lastaa myös reunat!

Ei sovellu tieliikennekäyttöön!

 

 

Väri

Musta (Loppu), Smoke (Loppu), Keltainen (Loppu), Pinkki

Koko

30cm x 1m = 22€, 30cm x 5m = 92€

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tuotteet