✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

SkyFol PerformX – Metallisoitu tummennuskalvo

Alkaen 20,00

  sis. ALV 24%

SkyFol PerformX on keskipaksu tummennuskalvo, joka torjuu lämpösäteilyä tehokkaasti heijastamalla sitä näkymättömän metallikerroksensa avulla. Kalvon antistaattisuus auttaa välttymään pölyltä asennuksen aikana.

✓ Erinomainen muotoutuvuus
✓ Ei häiritse GPS-signaaleja

10 vuoden takuu

 

Kuvaus

SkyFol PerformX on erinomainen valinta niin harrastajalle kuin useita autoja autoja päivän aikana tummentavalle ammattilaisellekin. PerformX tummennuskalvo suorittaa työnsä mainiosti: siinä on metallisoinnin ansiosta tehokas lämpösäteilyntorjunta, hyvä UV-suoja ja pitkä kestävyys. Lisäksi siinä on fiksut asennusominaisuudet — se taipuu hyvin, ja on antistaattinen, mikä puolestaan vähentää pölyn kerääntymistä kalvoon.

Ei muuta väriään, eikä häiritse signaaleja

SkyFol PerformX auringonsuojakalvo on läpivärjätty “color stable” kalvo, eli se ei muuta sävyään vuosien saatossa. Meillä on täysi luotto kalvoon, joten myönnämme sille myös 10 vuoden takuun värin muutosten, kuplimisen ja irtoamisen varalle.

Nykyaikainen metallisointi tehostaa kalvon lämpösäteilyn torjuntaa, mutta ei häiritse signaaleja (esim. GPS) — voit siis olla huoleti, sillä radio ja kännykät toimivat täysin normaalisti myös kalvotuksen jälkeen.

Keskitason lämpösäteilyntorjunta — sopii myös kodin ikkunoihin

Sarjan tummin 5% tummennuskalvo torjuu 61% kaikesta aurinkoenergiasta (TSER). Sarjan toiseksi tummin 20% kalvo torjuu myös yli 50% kaikesta aurinkoenergiasta. Lämpösäteilyn torjunta tällä kalvolla onkin huomattavasti tehokkaampaa kuin edullisemmilla tummennuskalvoilla, joissa ei ole metallisointia tai keraamista rakennetta estämässä lämpösäteilyn tunkeutumista sisätiloihin.

PerformX on metallisoitu auringonsuojakalvo, joten sen lämpösäteilyntorjunta perustuu lämpösäteilyn heijastamiseen eikä imeyttämiseen. Tästä syystä se on hyvä valinta ajoneuvojen lasien tummennusten lisäksi myös pieniin tasolasiasennuksiin, kuten kodin ikkunoihin tai parvekkeen laseihin. Koska PerformX asennetaan lasin sisäpinnalle, ei sitä kuitenkaan voida rikkoutumisvaaran vuoksi suositella yli 4 neliömetrin kokoisiin tasolaseihin, jotka ovat monikerroslaseja (lämpölaseja).

 

Kalvo on valmistettu saman valmistajan valvonnassa kokonaan, aina itse liimapinnasta alkaen. Täysin kontrolloitu prosessi ja kustannuksiin keskittyminen mahdollistavat tinkimättömän laadun erittäin kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Sävyt: 5%, 20%, 30% ja 50%

Tuote on saatavilla neljällä eri tummuudella (VLT). Prosenttimäärä kalvon perässä tarkoittaa sitä osuutta näkyvästä valosta, joka pääsee kalvon lävitse. Kaikki sarjan tummuudet ovat perinteisiä hiilen eri sävyjä.

SkyFol PerformX sävyt

Linkit

Lisätiedot

Sävy

5%, 20%, 30%, 50%