Autokalvot

Kesän ja syksyn uudet kalvotuotteet

ajovalokalvot audin takavaloihin

Ensilumet ovat laskeutuneet maahan ja osittain myös ehtineet jo sulaa. Kausi on mennyt nopeasti ja ollut yrityksessämme työntäyteinen. Julkaisimme kesällä uuden autojen yliteippauksiin keskittyvän verkkokaupan (yliteippaus.fi), johon kesän käytettävissä olleet resurssit pääosin kuluivatkin. Laajensimme kuitenkin myös Tummennuskalvot.fi verkkokaupan valikoimaa loppukesän ja syksyn aikana. Tässä päivityksessä esittelemme viimeaikaisia uutuuksia.

SkyFol M2 maitolasikalvo

Verkkokauppaamme on lisätty autokalvojen oheen myös SkyFol maitolasikalvo, joka on tarkoitettu tasolasiasennuksiin esim. kotiin parvekkeen ikkunoihin, oveen tai toimistoon. Kalvo on mattavalkoinen ja se tuo yksityisyyttä sinne missä sitä tarvitaan. SkyFol M2 ei kuitenkaan ainoastaan tuo näkösuojaa, vaan se myös torjuu auringon lämpö- ja UV-säteilyä tehokkaasti. Aurinkoenergiasta tämä ikkunakalvo torjuu 34% ja UV-säteilystä yli 99%. Ulkoikkunaan asennettuna se siis viilentää huoneistoa kesäisin, eristää sitä talvisin ja suojaa huonekaluja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta, kuten haalistumiselta.

Osta SkyFol M2 ikkunakalvoa tästä linkistä.

 

HEXIS lamppukalvot eri väreillä

Meiltä oli kyselty paljon lamppukalvoja, joten päätimme tuoda kauppaamme laadukkaat HEXIS lamppukalvot, jotka taipuvat erinomaisesti jopa hyvin muodokkaisiin umpioihin, ja jotka on helppo irrottaa ilman liimajämiä. HEXIS ajovalokalvot sopivat myös kromiosien sävyttämiseen. 80 mikronin paksuisia läpikuultavia HEXIS kalvoja on nyt saatavilla verkkokaupastamme neljällä eri värillä: musta, savun harmaa, keltainen ja pinkki.

 

3M Black Shade kalvon uudet ”aurinkolippa” koot

Järjestimme syksyllä arvonnan, jossa palkintoina oli kolme kappaletta 10cm x 10m pätkiä 3M BS aurinkosuojakalvoa. Kyselimme myös mielipiteitä siitä, pitäisikö myös verkkokauppaamme lisätä nämä kätevät ”aurinkolippa” koot. Alun perin vahinkoleikkauksesta liikkeelle lähtenyt idea saikin asiakkaiden kannatuksen alleen, joten lisäsimme kauppaan myös 10cm leveyden 15% ja 45% sävyille. 10cm leveä kalvo on kätevä asentaa auton tuulilasin yläreunaan estämään auringon häikimistä.

Toimiessamme viime vuonna asennusyrityksenä, huomasimme että valmiiksi leikattu aurinkolippa säästää huomattavasti asennusaikaa, ja mahdollistaa tarkemman viimeistelyn.

Hanki 3M Black Shade aurinkosuojakalvoa täältä.

 

Uusia työvälineitä

Valikoiman laajentaminen ei jäänyt pelkästään kalvopuolelle, vaan otimme verkkokauppaan myös uusia hyödyllisiksi kokemiamme tarvikkeita ja työvälineitä.

Keltainen muovilastamme soveltuu erinomaisesti avattavien ikkunoiden reunojen ja tiivisteiden käsittelyyn, ja siitä on paljon hyötyä kun tummennuskalvo pitäisi saada nätisti tiivisteen alle.

Slim Foot-lasta auttaa porrasperien takalasiasennuksissa. Slim Footin avulla saat poistettua nesteet ja ilmakuplat myös tummennuskalvon alaosasta asentaessasi kalvoa sedan autoon.

Llumar Dirt-Off puhdistusneste auttaa poistamaan kaikki mahdolliset liat laseista ennen asennusta. Tämä puhdistusneste on turvallinen käyttää, eikä vahingoita esim. auton maalipintoja tai sisätiloja.

Llumar Film-On asennusneste yksinkertaistaa asennusliuoksen tekoa. Saippualiuoksen tekeminen saattaa usein olla oikean suhteen hakemista, jotta kalvo liukuisi lasilla mutta sen alle ei jäisi ”saippuaraitoja”. Film-on asennusneste poistaa tämän ongelman, koska sille on hyvin selkeät annosteluohjeet: 3 pumppausta / 1L vettä.

 

Tuotteet