Autokalvot

Global auringonsuojakalvojen maahantuonti – Jälleenmyyjiä etsitään!

Global logo

Tummennuskalvot.fi aloitti Global-auringonsuojakalvojen ja Global PPF -kiveniskukalvon maahantuonnin. Otimme myyntiin kaksi huippuluokan tummennuskalvosarjaa: metallisoidut Global HP Charcoal-, sekä keraamiset Global QDP Ceramic -auringonsuojakalvot.

Molempien sarjojen lämmöntorjuntaominaisuudet ovat huippuluokkaa. QDP Ceramicin lämmöntorjunta on erinomaista etenkin vaaleiden kalvojen kohdalla, joissa keraaminen tummennuskalvo ottaa niskalenkin metallisoidusta tummennuskalvosta.

Etsimme jälleenmyyjiä (sopimusasentajia) tummennus-, kivenisku- ja yliteippaustuotteillemme ympäri Suomea. Mikäli kilpailukykyiset hinnat, jämpti palvelu ja tiivis, yhteiseen menestykseen tähtäävä yhteistyö kiinnostavat, ole yhteydessä myyntiimme.

PS. Jotta asiakkaat voisivat arvioida paremmin kalvojemme lämmöntorjuntaominaisuuksia, olemme suorittamassa lähiviikkoina tummennuskalvoillemme lämmöntorjuntatestin, jonka tulokset lisäämme sivustollemme. Lisäksi videomateriaalia testeistä on tulossa Instagramiin ja Facebookiin.

Tuotteet