✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

SkyFol Nano Elite TPU PPF-kiveniskukalvo

Alkaen 75,00

  sis. ALV 24%

SkyFol Nano Elite on markkinoiden kirkkain ja pinnaltaan tasaisin PPF-kalvo. Se eroaa muista TPU PPF-kalvoista myös poikkeuksellisen hyvän värjäytymisen keston ansiosta.

✓  Markkinoiden kirkkain PPF-kalvo

✓ Poikkeuksellisen hyvä värjäytymisen kesto

✓  Hydrofobinen ja itsestään korjautuva pinta 

✓  Tehokas ja pitkä-kestoinen suoja

12 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): NANOELITE Osasto:
 

Kuvaus

200 mikronia paksu täysin läpinäkyvä PPF-kiveniskukalvo erinomaisella kiillolla. Tehokas ja pitkäkestoinen suoja kiveniskeymiä ja muuta mekaanista sekä kemiallista rasitusta vastaan (keraamiset pinnoitteet ovat paksuudeltaan yleensä vain noin 3 mikronia).

Markkinoiden kiiltävin ja läpinäkyvin PPF-kalvo

SkyFol Nano Elite on pinnanlaadultaan kirkkain ja tasaisin PPF-kalvo markkinoilla. Tämän ansiosta se toimii erinomaisesti myös osittaisiin auton PPF-teippauksiin — suojattuja osia on lähes mahdoton erottaa suojaamattomista ulkonäön perusteella. Totea erinomainen kiilto itse vertaamalla Nano Eliteä kilpaileviin kalvoihin ?

Poikkeuksellisen hyvä värjäytymisen kesto

Nano Elite on varustettu lukitulla kerrosrakenteella ja kovalla pintakerroksella, jonka ansiosta väriaineet eivät pääse kalvon sisempiin kerroksiin, toisin kuin muissa markkinoilla löytyvissä PPF-kalvoissa. Tämän ansiosta kalvo ei värjäydy saasteiden johdosta rusehtavaksi pitkänkään ajan kuluessa. Suosittelemme Eliteä lämpimästi etenkin valkoisiin autoihin, joissa värjäytyminen on usein ongelma.

Värjäytymisen kesto: Tavallinen TPU PPF kalvo vs. SkyFol Nano Elite

PPF värjäytyvyys testi

Hydrofobinen ja itsestään korjautuva pintakerros

Nano Eliten pintakerros on hydrofobinen (vettä hylkivä) ja itsestään korjautuva. Nämä ominaisuudet tekevät kalvon ylläpidosta helpompaa ja huolettomampaa. Pienet naarmut voidaan korjata lämmittämällä kalvoa kevyesti — lämpiminä kesäpäivinä nämä pienet naarmut korjautuvat itsestään.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: TPU
  • Paksuus: 200mic
  • Läpinäkyvyys: täysin läpinäkyvä
  • Taustapaperi: vaalea
  • Takuu: 12 vuotta (virallinen SkyFol-asentamo)

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

152cm x 0,5m, 152cm x 0,75m, 152cm x 1m, 152cm x 2m, 152cm x 3m, 152cm x 4m, 152cm x 5m, 152cm x 6m, 152cm x 7m, 152cm x 8m, 152cm x 9m, 152cm x 10m, 152cm x 15m