✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

SkyFol BabyGuard – keraaminen auringonsuojakalvo

Alkaen: 37,00

  sis. ALV 24%

Keraaminen SkyFol BabyGuard auringonsuojakalvo on kehitetty pienten lasten tarpeet edellä. Siinä on markkinoiden paras lämpösäteilyntorjunta, kestävä ja monikerroksinen lasin kasassa pitävä rakenne sekä museokalvoista tuttu UV-suodatus teknologia.

✓ SkyFol lippulaivatuote
✓ Erinomaiset asennusominaisuudet
✓ Markkinoiden paras lämpösäteilyntorjunta

15 vuoden takuu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
 

Kuvaus

SkyFolin lippulaivatuote — paras auringonsuojakalvosarja autoille

BabyGuard-kalvo edustaa SkyFolin jatkuvaa kehitystyötä entistäkin parempien auringonsuojakalvojen luomiseksi. BabyGuard-sarja erottuu markkinoilla, sillä se on suunniteltu pienten lasten tarpeet edellä. BabyGuard sarjassa on markkinoiden paras lämpösäteilyn torjunta. Esimerkiksi sarjan tummin 5%-kalvo torjuu 70% kaikesta aurinkonergiasta (TSER).

BabyGuard-kalvo on monikerroksinen ja 50% paksumpi kuin keskipaksu tummennuskalvo, minkä ansiosta se pystyy kolaritilanteessa pitämään lasin paremmin kasassa. BabyGuard auringonsuojakalvoissa käytetään samaa UV-säteilyn suodatusteknologiaa kuin museokalvoissa — UV-säteilyn torjunta on yli 99,9%.

 

Tehokas lämpösäteilyntorjunta — huippuluokan  keraaminen rakenne

50 mikronia paksu SkyFol BabyGuard -auringonsuojakalvo torjuu lämpösäteilyä erittäin tehokkaasti kaikkiin muihin ajoneuvojen auringonsuojakalvoihin verrattuna. Lämpösäteilyntorjunta perustuu lämpösäteilyn imeytymiseen kalvon keraamiseen rakenteeseen. Katso alta löytyvältä videolta, kuinka hyvin BabyGuard-kalvo torjuu lämpöä keskitasoisella lämpösäteilyn torjunnalla varustettuun SkyFol Shark HP Pro -tummennuskalvoon verrattuna.

Ajoneuvokäyttöön tarkoitettua BabyGuard kalvoa ei tule käyttää suurissa rakennusten laseissa tai rakennusten lämpölaseissa lasin rikkoutumisriskin vuoksi.

 

Sävyt: 5%, 15%, 30% ja 80%

Alla havainnollistava tietokonekuva kalvo eri tummuuksista. Kuvasta löytyvä prosenttiosuus ilmaisee sitä osuutta näkyvästä valosta, joka pääsee kulkeutumaan kalvon lävitse (VLT). Mitä vähemmän valoa pääsee kalvon lävitse, sitä tummemmalta se näyttää. Kaikki sarjan kalvot ovat perinteisiä hiilen sävyjä.

SkyFol BabyGuard tummuudet
Huom! Sarjan 80% kalvo on sävyltään sinertävä. Muut sarjan sävyt ovat perintäisiä tumman eri sävyjä.

Linkit

Lisätiedot

Sävy

5% (musta), 15% (hyvin tumma), 30% (keskitumma), 80% (haalean sinertävä)