✔ Kaikki sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

✔ Tamperelainen yritys

✔ Nopeat toimitukset Posti/MH

 

SkyFol BabyGuard – IR-auringonsuojakalvo

Alkaen 37,00

  sis. ALV 24%

SkyFol BabyGuard auringonsuojakalvo on kehitetty pienten lasten tarpeet edellä. Siinä on markkinoiden paras lämpösäteilyntorjunta (98% IRR), kestävä ja monikerroksinen lasin kasassa pitävä rakenne sekä museokalvoista tuttu UV-suodatus teknologia (>99,9% UVR).

✓ SkyFol lippulaivatuote
✓ Erinomaiset asennusominaisuudet
✓ Markkinoiden paras lämpösäteilyntorjunta

15 vuoden takuu

 

Kuvaus

SkyFolin lippulaivatuote — paras auringonsuojakalvosarja autoille

BabyGuard-kalvo edustaa SkyFolin jatkuvaa kehitystyötä entistäkin parempien auringonsuojakalvojen luomiseksi.

BabyGuard-sarja on suunniteltu etenkin pienten lasten tarpeet edellä, mutta tosiasiassa se sopii kaikille, jotka haluavat parhaan mahdollisen tummennuskalvon autoonsa.

Kalvo erottuu kilpailijoistaan kolmessa asiassa; BabyGuard sarjassa on markkinoiden paras lämpösäteilyn torjunta, BabyGuard-kalvon rakenne pitää rikkoutuneen lasin kasassa kolaritilanteessa, ja lisäksi BabyGuard auringonsuojakalvoissa käytetään samaa UV-säteilyn suodatusteknologiaa kuin museokalvoissa (yli 99,9% UV-torjunta) — lopputuloksena kalvo, joka ylittää käyttäjän odotukset roimasti.

 

98% IR-säteilyn torjunta pitää lämmön loitolla

SkyFol BabyGuard -auringonsuojakalvo torjuu lämpösäteilyä erittäin tehokkaasti kaikkiin muihin markkinoilta löytyviin ajoneuvojen auringonsuojakalvoihin verrattuna. Sarjan 5-50% sävyt torjuvat 98% infrapunasäteilystä, ja sarjan 80% sävy torjuu 80% infrapunasäteilystä.

Alta löytyvältä videolta huomaat, kuinka BabyGuard-kalvo torjuu lämpöä keskitasoisella lämpösäteilyn torjunnalla varustettuun SkyFol Shark HP Pro -tummennuskalvoon verrattuna:

 

Alta löytyvällä videolla voipaloja on asetettu Skyfolin eri tummennuskalvosarjojen taakse, ja niihin kohdistetaan kaikkiin sama määrä infrapunasäteilyä. Tämä video havainnollistaa selkeästi eron laadukkaan keraamisen tummennuskalvon (NT Ceramic), jota on aiemmin pidetty markkinoiden parhaiten lämpösäteilyä torjuvana kalvotyyppinä, ja IR-tummennuskalvon (BabyGuard) lämpösäteilyntorjunnassa:


 
Seuraavalla videolla voimme havaita vielä paremmin eron keraamisen tummennuskalvon (NT Ceramic) ja huippuluokan IR-tummennuskalvon (BabyGuard) välillä. Ero lämpötilan nousunopeudessa on nelinkertainen!


 

Sävyt: 5%, 15%, 30% ja 80%

Alla havainnollistava tietokonekuva kalvo eri tummuuksista. Kuvasta löytyvä prosenttiosuus ilmaisee sitä osuutta näkyvästä valosta, joka pääsee kulkeutumaan kalvon lävitse (VLT). Mitä vähemmän valoa pääsee kalvon lävitse, sitä tummemmalta se näyttää. Kaikki sarjan kalvot ovat perinteisiä hiilen sävyjä.

SkyFol BabyGuard tummuudet
Huom! Sarjan 80% kalvo on sävyltään sinertävä. Muut sarjan sävyt ovat perintäisiä tumman eri sävyjä.

Linkit

Huomioithan, että ajoneuvokäyttöön tarkoitettua BabyGuard kalvoa ei tule käyttää suurissa rakennusten laseissa tai rakennusten lämpölaseissa lasin rikkoutumisriskin vuoksi.

Lisätiedot

Sävy

5% (musta), 15% (hyvin tumma), 30% (keskitumma), 80% (haalean sinertävä)