Global GPF kiveniskukalvo
Global GPF kiveniskuteipit

Global GPF TPU kiveniskuteippi 190mic

Alkaen: 66,00

  sis. ALV 24%

Global GPF on hydrofobinen TPU-kiveniskukalvo, eli se hylkii likaa ja vettä. GPF on varustettu myös itsestään korjautuvalla pintakerroksella.

Sopii auton maalipinnan lisäksi myös umpioiden suojaamiseen.

10 vuoden takuu.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Global GPF on suunniteltu suojaamaan auton maalipintaa yli 10 vuotta (sopii myös umpioiden suojaamiseen). Se ei muuta väriään kellertäväksi vuosien saatossa kuten halvemman luokan PVC-kiveniskuteipeillä on tapana.

Kalvo hylkii likaa ja vettä, mikä tekee sen ylläpidosta helppoa. Toimintaperiaate on sama kuin monissa suosituissa keraamisissa pinnoitteissa. Suurin ero on suojauksen paksuus – auton maalipinnalle tehtävä keraaminen pinnoitus on yleensä vain noin 3 mikronia paksu, mutta Global GPF antaa autolle massiivisen 190 mikronin suojakerroksen.

Global GPF kiveniskukalvo on myös itsestään korjautuva 20 asteen tai sitä suuremmissa lämpötiloissa. Kalvon päällimmäinen kerros pyrkii asennuksen jälkeen säilyttämään alkuperäisen muotonsa, jonka ansiosta kevyet naarmut katoavat silmissä. Kylmillä keleillä kalvon pienet naarmut voidaan poistaa esimerkiksi hiustenkuivaajan avulla.

  • Kalvon materiaali: TPU
  • Materiaalin paksuus: 190 mikronia
  • Läpinäkyvyys: 100% läpinäkyvä
  • Taustapaperi: valkoinen
  • Takuu: 10 vuotta
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

152cm x 15m, 152cm x 1m, 152cm x 0,5m

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tuotteet